Latin Village 2019 - 2 DAYS
Latin Village 2019 - 2 DAYS

FAQ

Algemeen

Identificatie
Zorg dat je een ID, paspoort of rijbewijs bij je hebt. Het meenemen van een kopie is niet toegestaan. Hierop zal worden gecontroleerd bij de ingang.
Minimumleeftijd

De minimale leeftijd voor LatinVillage Festival is 18 jaar en legitimatie is verplicht.

Waar is LatinVillage Festival?

Het festival zal plaatsvinden op Recreatiegebied Spaarnwoude.

Wanneer is LatinVillage Festival?

LatinVillage Festival zal op zaterdag 15 en zondag 16 augustus 2020 plaatsvinden. Beide dagen is het festival van 13:00 tot 23:00 uur.

Tickets & Toegang

Heb je vragen over reeds gekochte tickets?

Voor vragen over tickets neem je contact op met onze ticketprovider Eventbrite via latinvillage@eventbrite.nl.

Waar kan ik tickets kopen?

De enige officiële website om tickets te kopen is de site waar je nu bent. Andere websites zijn niet verbonden aan LatinVillage Festival. We zijn niet verantwoordelijk voor eventuele vervalsing of problemen met tickets die niet gekocht zijn via onze eigen website.

Vervoer

Aanmelden touringcar

Organiseer je zelf een busreis? Meld je vooraf aan door een e-mail te sturen naar: aanmeldenbus@latinvillage.nl.

Waar kan ik parkeertickets kopen?

Parkeertickets zijn te krijgen via deze link. Het is niet mogelijk om bij het terrein te parkeren zonder parkeerticket. Wil je zeker zijn van een parkeerplek? Koop je ticket online. Aan de deur zijn een beperkt aantal parkeertickets verkrijgbaar.

Kun je met de fiets of scooter naar LatinVillage Festival komen

Fietsen en scooters kunnen gratis geparkeerd worden bij de entree. Volg de borden voor de plekken waar je ze kan neerzetten. Fietsen die niet in de desbetreffende (parkeer)plekken worden geplaatst zullen worden weggehaald.

Kun je met het openbaar vervoer naar LatinVillage Festival komen?

We raden aan om met het openbaar vervoer te komen! Er zullen pendelbussen vertrekken vanaf treinstation Amsterdam Sloterdijk richting LatinVillage Festival. De bussen vertrekken elke 15 minuten en brengen je heen en terug. Tickets voor de pendelbus zijn te koop voor €8,- (ex fee) in de voorverkoop via deze link en voor €10,- als je je ticket in de bus koopt. Tickets kunnen met PIN of cash betaald worden.

Op het festival

Ik ben iets kwijtgeraakt op het festival, wat nu?

Stuur een beschrijving van het voorwerp dat je bent verloren naar info@latinvillage.nl wij zullen daarna contact met opnemen.

Heb je overige vragen?

Voor alle overige vragen kun je een e-mail sturen naar info@latinvillage.nl.

Zonnebrand

Het meenemen van zonnebrand is toegestaan, maar alleen in een dichte verpakking en in de vorm van crème. Sprays zijn niet toegestaan en worden ingenomen bij de ingang. Er zal een insmeerbalie van het Rode Kruis aanwezig zijn die je met alle liefde insmeren.

Medicijnen

Het is toegestaan medicijnen mee te nemen indien er een brief van de dokter beschikbaar is. Deze zal getoond moeten worden aan ons (beveiligings)personeel.

Rolstoeltoegankelijkheid

Er is een speciale entree voor rolstoelgebruikers en er zijn invalide toiletten aanwezig op het terrein. Wel moeten wij erop wijzen dat het festivalterrein erg heuvelig is. Dat betekend dat niet alle stages makkelijk te bereiken zijn met een rolstoel. Stuur een e-mail naar info@latinvillage.nl als er vragen zijn of andere verzoeken die te maken hebben met de toegankelijkheid.

Pers

Als je een website of platform hebt en graag op LatinVillage wilt komen kijken dan kun je een e-mail sturen naar info@latinvillage.nl. Vertel ons meer over je platform, het bereik van je platform en je doelgroep. Begin augustus nemen wij alle aanvragen in behandeling en laten we weten of je bij de gelukkige(n) hoort. Wanneer je een aanvraag doet betekent dat niet dat je direct een perskaart toegewezenkrijgt.

Mag ik mijn selfiestick meenemen?

Nee, deze zijn helaas niet toegestaan op het festivalterrein.

Fotografie

Het is toegestaan om foto’s te maken met je telefoon op het festivalterrein. Het is niet toegestaan om professionele camera’s of camera’s met een wisselbare lens te gebruiken. GoPro’s zijn toegestaan maar zonder selfiestick. Voor eventuele persaanvragen kun je mailen naar info@latinvillage.nl.

EHBO

Er is een EHBO aanwezig op LatinVillage Festival. Het EHBO heeft personeel met een medische achtergrond en je bent altijd welkom voor vragen en problemen. Wees niet bang om te vertellen wat voor drugs of alcohol je hebt gebruikt. Alles wat je aan de EHBO verteld is vertrouwelijk.

Lockers

Er zijn lockers beschikbaar op het festival waar je veilig al je spullen in op kan bergen. Je kunt ze online en op het festival kopen. Er zijn twee typen lockers beschikbaar; een normale locker voor €8,- (ex fee) en een grote voor €10,- (ex fee). De locker tickets zijn online verkrijgbaar: www.latinvillage.nl. Uiteraard kun je je locker ook op het festival kopen. De normale locker is geschikt om 2-3 zomerjassen in op te bergen. De grote locker is geschikt voor het opbergen van een grote tas of meerdere jassen, helmen of tassen.

Drugs

We hebben een zero-tolerance beleid. Bezit of gebruik van hard- en/of soft drugs is verboden op het festival. Als er enig bewijs is van dealen of gebruik, worden de drugs in beslag genomen en zal de desbetreffende persoon worden overgedragen aan de politie.

Mag ik zelf eten of drinken meenemen?

Het is niet toegestaan om zelf eten of drinken mee te nemen. We hebben een groot drankassortiment en vele lekkere (en gezonde!) opties voor eten. Er zijn ook voldoende keuzes voor vegetariërs en vegans. Heb je allergieën? Dan kan je contact opnemen met info@latinvillage.nl voor meer informatie. Het meenemen van speciale voedingsmiddelen is alleen toegestaan indien je een doktersverklaring kunt tonen aan de beveiliging bij de ingang.

Mag ik het festivalterrein verlaten om daarna weer terug te keren?

Het is niet mogelijk om op dezelfde dag het festivalterrein te verlaten en daarna weer terug het terrein op te gaan. Eenmaal binnen kun je niet meer terug, ook niet om iets uit je auto te halen.