Latin Village 2019 - 2 DAYS
Latin Village 2019 - 2 DAYS

Hansie (live)

Navarre Novian Norah, beter bekend onder de artiestennaam Hansie, komt op jonge leeftijd al in aanraking met muziek van Tupac, Snoop Dogg, Dr. Dre, Eminem, Star P, Silk the Shocker, Mario, Sisqo, Blackstreet, Ja Rule en 50 Cent waren aan de dagelijkse orde.

Rond z’n 15e leerde Hansie topproducer Esko kennen. Later blijkt dat deze ontmoeting veel waarde heeft gehad voor zijn muziekcarrière. Zijn eerste mixtape De Cakemix met samenwerkingen van Josylvio, Jonna Fraser, FMG en nog vele andere deed het erg goed. De track ‘C’est La Vie’ met The Partysquad, Josylvio, Bizzey, Broertje en Esko was het eerste wapenfeit van Hansie sinds een lange tijd. Binnen een maand ging deze track Goud en niet veel later heeft de track zelfs de Platina status behaald.

In augustus 2017 bracht Hansie zijn eerste single ‘Non Stop ft. Latifah 7 Josylvio’ uit voor zijn aankomende debuut-album ‘De Belofte’. ‘Non-Stop’ werd alles behalve onverdienstelijk ontvangen! Op zijn tweede single ‘Laat Me Zien’ werkte Hansie samen met niemand minder dan Hef en Kempi. Na deze succesvolle tracks heeft Hansie zijn debuut-album ‘De Belofte’ op 1 december 2017 uitgebracht.

In 2018 is Hansie ook niet te stoppen en heeft hij de track ‘Mama Bid’ uitgebracht met zijn label genoot Jermaine Niffer en Broertje. Ook heeft Hansie een bijdrage op de track ‘Hey Meisje’ met Esko en Josylvio. De track is een monsterhit geworden, zo heeft ‘Hey Meisje’ twee keer op #1 in de Dutch Charts gestaan. Inmiddels heeft hij al de Platina status behaald.

Hansie kan dus alleen maar harder gaan! Dit bewijst hij weer met zijn nieuwe single ‘Kom Bij Mij ft. Chayenne’, die binnen een week een half miljoen streams haalt. Hier zal het succes zeker niet stoppen van Hansie, dus houd hem goed in de gaten!