Latin Village 2019 - 2 DAYS
Latin Village 2019 - 2 DAYS

Hato

Wat weet je van vies doen? Niet antwoorden, want het kan nooit zoveel zijn als ons aller HAHAHATO. Deze man laat turnup als een understatement klinken. Bij het woord fissa staat in het woordenboek: zie HATO. Ok, dat is niet waar, maar alleen omdat het woord fissa nog niet in het woordenboek staat. Zorg ervoor dat je voorbereid bent op alles, want als hij draait wordt er geschuurd, gezongen, gedanst en gesprongen want het is nou eenmaal HATO’s Jungle.
In april 2014 bezocht de beste man een workshop DJ’ing en hij was direct verslaafd. Een week later had hij zijn eerste gig en vanaf dat moment begon het balletje al snel te rollen. Zo heeft hij een enorme lijst van feesten en festivals op zijn CV staan. Ook heeft hij in januari 2017 een All Nighter bij Vunzige Deuntjes in de Patronaat volledig uitverkocht.
Zijn stijl valt onder de eclectische noemer, maar hierbinnen laat Hato wel zijn roots terugkomen: Curacao. Van Bootyshake naar Hiphop/R&B, maar ook van EDM naar Hardstyle, niets is te gek. Met een oplettend oog voor het publiek mixt deze veelzijdige topper de lekkerste platen aan elkaar en feest hij ondertussen net zo hard mee.
“Totale Aperij” is hoe hij het zelf noemt, stilstaan is geen optie en gek doen is nog niet gek genoeg!